Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Château de l'Horte Rosé de l'Horte product foto
Château de l'Horte

Rosé de l'Horte

Per fles 75 cl
 (Per liter
€ 6,65)
4.99 499

Handige informatie over dit product

In de Grote Hamersma geeft wijnschrijver Harold Hamersma de allerbeste wijnen de eretitel ‘DGH-wijn’. Harold Hamersma bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot DGH-wijn.
In de Omfietswijngids geeft wijnschrijver Nicolaas Klei de allerbeste wijnen de eretitel ‘Omfietswijn’. Nicolaas Klei bekroont elk jaar weer diverse PLUS wijnen tot Omfietswijn.
NIX 18
Ben je jonger dan 25 jaar? Laat je legitimatie zien als je de boodschappen ontvangt. Aan mensen onder de 18 jaar verkopen wij geen alcohol en tabak.
Karakter
Wie al langer wijn bij PLUS koopt, kent Château de l’Horte. We voeren deze Languedocwijnen al jaren en hebben een innige band met de wijnmakers: Jean Pierre Biard en Johanna van der Spek. Inderdaad, Johanna is 100% Nederlands. Nu moet je nooit een wijn kopen omdat de wijnmaker een landgenoot is, maar als de wijn lekker is, dan is het een mooie bijkomstigheid, een PLUSJE, zullen we maar zeggen. De wijnen van Château de l’Horte zijn ronduit voortreffelijk en gooien altijd hoge ogen in de wijngidsen van Harold Hamersma en Nicolaas Klei. Natuurlijk heeft dat te maken met de manier van werken. Château de l’Horte is biologisch gecertificeerd. Dat betekent dat er aan een lange lijst kwaliteitseisen is voldaan. En dat betekent weer dat de wijn schoon en zuiver is. Dus lekkerder. Mocht u een keer in de Languedoc zijn en willen overnachten bij Jean Pierre en Johanna, dat kan. www.chateaudelhorte.com. Doe ze de groeten.
Wijnsmaak
Herkomst
Frankrijk, IGP d'Oc
Druif
Grenache, Syrah
Serveren
Gekoeld 7-9°C
Wijnhuis
Château de l’Horte, kijk ook eens op www.chateaudelhorte.com
Bekroningen
In de Grote Hamersma en Omfietswijngids hebben wijnschrijvers Harold Hamersma en Nicolaas Klei de beste wijnen van PLUS bekroond tot omfietswijn of DGH-wijn.

Proefnotitie

Kleur
Intens roze
Geur
Levendig vol kruidig fruit.
Smaak
Deze Corbieres, met zijn provencaalse eigenschappen is een heerlijke dorstlesser, zeer toegankelijk door zijn lichtkruidige karakter.
Bewaaradvies
Nu drinken
Lekker bij
  • Schaal- en schelpdieren
  • Kip

Goed eten vinden we bij PLUS belangrijk. Kom erachter wat je precies eet.

Alcohol
12.5%
Wettelijke omschrijving
Rosé wijn
Contact
SARL CHÂTEAU DE L'HORTE
Communicatie adres
CHÂTEAU DE L'HORTE
Allergie informatie
Zwaveldioxide en sulfieten

Over onze prijs- en productinformatie

Bij PLUS doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk is. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden u daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.