Campagnes en acties

Kiekeboebox

Hoe werkt de Kiekeboebox-actie?

Is je kindje maximaal 2 maanden oud en ontvang je de PLUS-folder in je brievenbus? Dan kun je via deze link de Kiekeboebox aanvragen. Na het invullen van het formulier, ontvang je van ons een e-mail. Na bevestiging krijg je nog een e-mail. Print deze e-mail uit en ga met het originele geboortekaartje naar jouw geselecteerde PLUS om de box op te halen.

Nergens Goedkoper garantie

Hoe werkt de 'Nergens Goedkoper' garantie?

De ‘Nergens Goedkoper’ garantie is elke week van toepassing op een selectie aanbiedingen in de actuele weekfolder en is te herkennen aan het stempel ‘Nergens Goedkoper’.

Meer informatie over de 'Nergens Goedkoper' garantie kunt u hier vinden.

PLUSpunten

Wat zijn PLUSpunten?

Het PLUSpuntensysteem is een speciale actie van PLUS. Sparen met PLUSpunten is behoorlijk winstgevend. Bij elke 1 euro die u bij ons aan boodschappen besteedt, kunt u voor 0,02 euro een PLUSpunt kopen. Deze PLUSpunt plakt u in het PLUSpuntenboekje. Met 200 punten is het boekje vol. Voor een spaarboekje heeft u dan in totaal 4 euro uitgegeven terwijl het boekje 6 euro waard is. Dit is dus 2 euro winst.

Wanneer ontvang ik PLUSpunten?

U kunt PLUSpunten aanschaffen bij al uw aankopen, met uitzondering van wettelijk niet toegestane artikelen (tabak, slijterij-artikelen, statiegeld, zelfzorggeneesmiddelen, babymelk tot 6 maanden, telefoon- en strippenkaarten, postzegels, cadeaubonnen en loten).

Hoe kom ik aan het spaarboekje?

Het spaarboekje is in elke PLUS supermarkt verkrijgbaar. 

Waar kan ik mijn PLUSpunten inleveren?

Spaarboekjes zijn altijd inwisselbaar bij elke PLUS supermarkt in Nederland. Ze moeten wel voorzien zijn van uw naam en adres.