Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

De boodschappenlijst voor jouw vakantie

Een goede boodschappenlijst is essentieel voor een geslaagde vakantie. Ga goed voorbereid op reis en bekijk deze lijstjes voor onderweg, op de camping of in je vakantiehuisje. Zo vergeet je niets! En wil je echt geen tijd verliezen? Laat je boodschappen dan bezorgen bij je vakantiepark. Lees snel verder en stel jouw ultieme vakantieboodschappenlijst samen.

Boodschappen voor onderweg

Je vakantie begint al tijdens de reis er naartoe. Het begin van je vakantie is daarom super belangrijk. Neem genoeg mee zodat je onderweg voldoende kunt snacken. Wissel gezonde snacks af met brood en beleg. Bekijk hier onder wat je precies nodig hebt!

Boodschappenlijstje voor op de camping

Het is handig om goed na te denken over wat je kunt koken op de camping, je hebt namelijk vaak wat minder mogelijkheden dan thuis. Voor de afwisseling op de camping kun je ook een van onze BBQ recepten op tafel zetten. Vergeet daarnaast niet je campinghuishouden mee te nemen. Bekijk alle producten en bestel snel!

Boodschappenlijst voor je vakantiehuis

In je vakantiehuisje heb je allerlei vakantiehuishouden nodig zoals een kaasschaaf, vuilniszakken, tissues, koffie en thee. Zorg dat je niets vergeet en maak alvast een boodschappenlijstje voor in je vakantiehuisje. Zo komt je niet voor onverwachte verrassingen te staan!

Borrelen op vakantie

Op vakantie heb je tijd om eindeloos te borrelen. Maak een heerlijke plank en geniet van verschillende soorten hapjes tijdens je vakantie zoals kaas en vlees. Een borrelplank kan overal: op de camping, op het vakantiepark of lekker thuis. Maak deze heerlijke zomerse borrelplank, je kunt meteen aan de slag!

Deze boodschappen moet je niet vergeten op vakantie

Er zijn een aantal belangrijke producten die je absoluut niet mag vergeten als je op vakantie gaat. Denk hierbij aan een afwasborstel, meerdingendoekjes of pleisters. Plaats ze alvast in je winkelwagentje of zet ze op je boodschappenlijstje zodat je ze niet over het hoofd ziet!

Geen ruimte meer in de auto? Laat je boodschappen bezorgen op je vakantiepark!

Heb je geen ruimte meer in de auto of heb je simpelweg geen tijd? Wist je dat PLUS op verschillende vakantieparken boodschappen bezorgt? Zo hoef jij geen moment te missen en heb je toch al je boodschappen zo bij de hand. Waar wacht je nog op?

Lees meer Bestel direct