Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Informatie voor de leveranciers rondom het nieuwe DC in Oss

Informatie voor de leveranciers rondom het nieuwe DC in Oss

Welkom op de leverancierspagina voor ons nieuwe distributiecentrum in Oss. Op deze pagina vindt u alle relevante informatie voor wanneer u goederen gaat leveren aan dit nieuwe, gemechaniseerde distributiecentrum. De bouw is in juni 2020 gestart. Vanaf 23 januari 2023 is het nieuwe distributiecentrum operationeel. De komende tijd wordt deze pagina verder aangevuld, zodat u zich goed kunt voorbereiden op deze vernieuwde samenwerking.

Laatste update, januari 2023
Om te zorgen dat alles de leveringen vanaf de eerste dag soepel verlopen willen we enkele punten benadrukken. Bekijk.de powerpoint over de aankomst van leveranciers bij het DC in Oss.

Update, december 2022

Vanaf 23 januari 2023 gaan de deuren open en worden de eerste orders ontvangen. Afgelopen anderhalf jaar hebben we gezamenlijk veel gedaan om alle processen gereed te krijgen om succesvol te starten,,lees meer...

Leveringsvoorwaarden

Hieronder treft u een belangrijk document aan als het gaat om de toekomstige aanlevering aan het gemechaniseerde distributiecentrum: