Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Win 1 jaar lang samen gratis naar de bioscoop of 1 van de 1000 andere Pathé filmprijzen!

Win 1 jaar lang samen gratis naar de bioscoop of 1 van de 1000 andere Pathé filmprijzen!

Het is weer tijd om een avondje naar de film te gaan! Gezellig samen met vrienden en familie genieten van de nieuwste films. Maak kans op 1 jaar lang samen gratis naar de bioscoop. Of één van de andere Pathé prijzen.

Zo maak je kans

Koop dan een krat of twee multipacks Grolsch in de actieperiode bij PLUS supermarkten. Upload je (online) kassabon via www.grolsch.nl/pathé en beantwoord de prijsvraag. Misschien win jij dan wel 1 jaar lang gratis naar de bioscoop of 1 van de 1000 andere Pathé filmprijzen.

Prijzenpot

  • 5 X EEN PATHÉ UNLIMITED VOUCHER VOOR 12 MAANDEN T.W.V. €504.- : Een jaar lang samen gratis naar de bioscoop? Klinkt als een droom! Met de Pathé Unlimited Voucher kun jij samen met een vriend of vriendin 12 maanden lang naar iedere film die je wilt. Het enige wat jou nog rest is de verwachte films in de gaten houden, zodat je zeker weten niks mist!
  • 80 X EEN PATHÉ REGULIERE FILMVOUCHER VOOR 2 PERSONEN T.W.V. €25.-: Lekker samen met een vriend of vriendin een avondje uit? Dat kan met deze Pathé filmvoucher. Of je nu gaat voor een spannende thriller of een romantische komedie, de keuze is aan jullie! Kies jullie favoriete film uit, plop een Grolsch beugel open en geniet!
  • 500 X EEN PATHÉ POPCORN VOUCHER T.W.V. €5.50 : Geen filmbezoek zonder een flinke bak met popcorn! Je kunt kiezen uit een grote popcorn in de smaak zoet, zout, mix of special.
  • 500 X EEN PATHÉ THUIS VOUCHER T.W.V. €5.90: Ook thuis genieten van de leukste films? Dat kan met deze Pathé thuis voucher. De voucher geeft het recht op het kijken van 1 van de vele films die beschikbaar zijn bij Pathé Thuis. Zo maak je van je huis een thuisbioscoop!

De actieperiode loopt van maandag 5 september t/m maandag 3 oktober 2022 – Exclusief bij de deelnemende supermarkten. De actievoorwaarden zijn te vinden op www.grolsch.nl/actievoorwaardenActieproducten