1. PLUS/
  2. Ondernemer
de ondernemer werken bij plus

Ondernemer

PLUS is het coöperatieve huis voor zelfstandige supermarktondernemers. Met de vier merkwaarden ‘Aandacht’, ‘Kwaliteit’, ‘Lokaal’ en ‘Verantwoord’ onderscheiden de 227 PLUS ondernemers zich met hun 260 supermarkten in een uiterst competitieve markt. Een uitgekiend assortiment, deskundig en vriendelijk personeel, een uitstekende winkellocatie en een voor de klant optimale winkelervaring zijn de vier kwaliteitsprincipes waarom het gaat. En dat alles tegen een goede prijs. De PLUS supermarkt is een plek waar klanten zich thuis voelen en toch prettig verrast worden. PLUS staat middenin de maatschappij, of dat nou een grote stad of een klein dorp is.

Ben je ondernemend, analytisch, besluitvaardig, klant- en resultaatgericht? Heb jij hbo-niveau en heb je oprechte ambitie om PLUS ondernemer te worden? Stuur dan je motivatie en CV naar wervingselectie@plusretail.nl. Jaarlijks vindt er uit deze inschrijvingen een selectie plaats voor een unieke opleiding: de PLUS Aspirant Ondernemers Opleiding. Tijdens deze opleiding ben je in dienst bij PLUS Retail en volg je een opleiding (maximaal anderhalf jaar) op post hbo-niveau. Ongeveer 30 lesdagen en 200 praktijkdagen bij een door ons geselecteerde PLUS ondernemer zorgen er voor dat je klaar bent voor het ondernemerschap bij PLUS.

Sander Koot

Als zoon van een PLUS ondernemer, ben ik opgevoed met alle ’ins en outs’ van de supermarkt. Als kleine jongen hielp ik mijn vader en moeder al in de winkel. Na mijn studie commerciële economie heb ik bij verschillende ondernemers en formules het vak geleerd en nog meer ervaring opgedaan. Ik dacht dan ook dat ik klaar was om ondernemer te worden. PLUS kwam echter met de PLUS Aspirant Ondernemers Opleiding en mede op advies van het servicekantoor ben ik deze opleiding gaan volgen. Ik heb een persoonlijke en professionele ontwikkeling doorgemaakt, die ik vooraf niet voor mogelijk had gehouden. Na deze opleiding was ik pas echt klaar voor de derde generatie PLUS Koot! Inmiddels ben ik de trotse zelfstandig ondernemer van onze nieuwe PLUS formule.