1. Home/
  2. Online bestellen zakelijk

Uw zakelijke boodschappen in goede handen

Snel, flexibel en tijdbesparend. Bestel uw boodschappen online bij de meest verantwoorde supermarkt van Nederland. Wij willen mensen laten genieten van goed eten en kwalitatieve producten. Thuis én op het werk. Met onze bezorgservice wordt dit nog gemakkelijker.

De voordelen

  • Keuze uit ruim 16.000 artikelen
  • Bezorging vanaf 25 euro
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Bezorging wanneer het u uitkomt

Inmiddels is het mogelijk om bij ruim 245 PLUS supermarkten een bestelling te plaatsen. Benieuwd of uw PLUS een bezorgmogelijkheid heeft?

Doe de postcodecheck

Online bestellen bij PLUS

We gaan voor kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor onze producten, maar ook voor onze service. We verzamelen uw boodschappen met de grootste zorg en pakken ze netjes in. Verse en gekoelde producten worden natuurlijk als laatste verzameld. Zo blijft de kwaliteit optimaal. Uw boodschappen worden op het door u gekozen tijdstip bezorgd tot aan de keuken.

Bedrijven

U vindt bij ons alle boodschappen voor de lunch, zoals lekker vers brood, beleg en sappen en onze Fairtrade koffie. Ook voor de borrelboodschappen bent u bij ons aan het juiste adres, we zijn niet voor niets al jaren de beste wijnsupermarkt. Naast de beste wijnen kunt u kiezen uit verschillende borrelhapjes, (speciaal) bieren en frisdrank.

Zorginstellingen

Online bestellen bij PLUS betekent kiezen uit ruim 16.000 producten. Iets lekkers voor bij de koffie, vers brood, drogisterij-artikelen, alle producten zijn van hoge kwaliteit, met zorg voor u uitgezocht. Variërend van A-merken tot ons eigen huismerk.

Kinderopvang

Vers fruit, fruithapjes, sapjes en tussendoortjes, ook voor de allerkleinsten bieden wij een ruim en lekker vers assortiment. Uw boodschappen worden op het door u gekozen tijdstip bezorgd tot aan de keuken. Daarnaast profiteert u ook online van onze scherpe kortingsacties.