1. PLUS/
  2. Oreo

Hoe bak jij met Oreo?

Het nummer 1 koekjesmerk in de wereld, Oreo, staat bekend om zijn heerlijke koekjes met crèmevulling. Met Oreo producten kun je ook heerlijke recepten bakken, zoals een Oreo Cheesecake of Oreo Muffins. Ontdek hieronder alle Oreo producten!

Bakken met Oreo

De Oreo Original koekjes en de Oreo Mini zijn ideaal om mee te bakken. Je kunt ze gebruiken als bodem, door het beslag heen of als versiering! Wat is jouw favoriete bakrecept met Oreo?

Oreo Enrobed

Het klassieke Oreo koekje omhuld met een heerlijk laagje chocolade. Verkrijgbaar met witte of melk chocolade. Handig verpakt per 2, dus ook handig mee te nemen.

Oreo Flavours

De leuke en fun varianten op het originele Oreo koekje. Probeer eens de Oreo Double, je favoriete Oreo koekje met een dubbele cremevulling. Als je van de smaak van chocolade houdt, zul je gek zijn op de Oreo Choco Brownie, het Oreo koekje met een heerlijke volle smaak van chocolade. Of ga je voor de Oreo Birthday Party? Je favoriete Oreo koekje met kleurrijke sprinkels, ideaal voor feestjes of partijtjes!

Dun & knapperig

Oreo Crispy & Thins zijn dunner en knapperiger dan de originele Oreo koekjes, maar even lekker! Ze zijn verkrijgbaar in vanille en chocolade smaak.