1. Home/
  2. Over PLUS
  3. /Onze merken
  4. /PLUS Huismerk

PLUS Huismerk

PLUS heeft ruim vierduizend huismerkproducten voor u geselecteerd. PLUS Huismerk producten hebben een uitstekende kwaliteit, maar zijn veel lager geprijsd dan de bekende A-merken. Veel van deze producten zijn vertrouwd: ze zitten al jaren in ons assortiment. We blijven daarbij continu werken aan de verbetering en uitbreiding van het assortiment.

Om de kwaliteit te garanderen, laten we onze PLUS artikelen uitvoerig testen door een consumentenpanel. Alleen wanneer artikelen de beoordeling ‘uitstekend’ krijgen, vindt u ze terug in de schappen van uw PLUS supermarkt.

Plus huismerk assortiment

PLUS neemt haar verantwoordelijkheid en maakt ook binnen het PLUS Huismerk assortiment verantwoorde keuzes. Een goed voorbeeld zijn de koffie en thee van het PLUS Huismerk, deze zijn volledig Fairtrade. Daarnaast streeft PLUS er naar om steeds meer producten gezonder te maken, door samen met haar fabrikanten verbeteringen in de recepturen door te voeren. We werken er bijvoorbeeld hard aan om de hoeveelheid zout en verzadigd vet te verminderen. Zo krijgt u een steeds ruimere keuze uit gezondere producten.

Als u kiest voor het PLUS Huismerk, dan kiest u voor kwaliteit en een goede smaak. Maar vooral ook voor uw portemonnee, want PLUS Huismerk producten zijn altijd scherp geprijsd.