1. PLUS/
  2. Sint

Alles voor het heerlijk avondje

♫ Hij komt, hij komt...! ♫
Op zaterdag 16 november komt Sinterklaas met zijn pieten ons land weer binnen gereden. En kunnen we ons weer opmaken voor het heerlijk avondje! Ben je al op zoek naar zoete lekkernijen voor de Sinterklaasavond? Geen zin om de deur uit te gaan? Ook je Sint boodschappen bestel je net zo makkelijk online. Sla alvast pepernoten en chocoladeletters in. En vergeet de wortel voor Amerigo niet! Met deze eenvoudige Sint recepten maak je er een extra feestelijke pakjesavond van. Wat dacht je van een pepernotencheesecake of brownies van chocoladeletters?

En wist je dat bij het kopen van PLUS Huismerk chocolade met Fairtrade gecertificeerde cacao, de cacaoboeren een eerlijke prijs ontvangen en je deze boeren helpt aan een betere toekomst?

Sinterklaas assortiment

Gratis Sintboekje

Lees alles over de avonturen van Sinterklaas. Bij aankoop van onderstaande geselecteerde actieproducten ontvang je van zondag 10 november tot en met zaterdag 16 november namelijk een gratis Sintboekje. Geschreven door een bekende Nederlander! Het eerste van drie boekjes is geschreven door.... Rafael van der Vaart en heet: 'Sint op de Kermis'. Veel leesplezier!
Wees er snel bij, want OP=OP!

Zet je schoentje bij PLUS!

♫ O, kom er eens kijken, wat ik in mijn schoentje vind ♫
Dat is spannend. Schoentje zetten, liedje zingen, wat lekkers voor Amerigo achterlaten. En wie weet vind je de volgende dag een mooi sinterklaascadeautje in je schoen! Met de handige bouwplaat knutsel je je schoentje zó in elkaar. Deze wordt vanaf zaterdag 16 november bij de kassa van jouw PLUS uitgedeeld.

*Vraag bij jouw PLUS tot wanneer je je schoentje kunt zetten.

Kruidnoten

Chocolade

Overige lekkernijen