Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

De Sonic Super Spinners draaien door!

De Sonic Super Spinners draaien door!

Bij PLUS kun je vanaf zondag 11 september sparen voor spinners van Sonic, Knuckles, Amy Rose, Tails, Shadow en Dr. Eggman. Je kent ze vast wel uit die superleuke film! Van elk figuur zijn er maar liefst vier spinners. Je kunt sparen voor Sonic Super Spinners van zondag 11 september tot en met zaterdag 15 oktober 2022. Bij elke 15 euro* aan boodschappen krijg je een Sonic Super Spinner. Er zijn er maar liefst 24 en dat is goed nieuws. Word jij de spinnerkampioen van de straat? Daag je vriendjes en vriendinnetjes uit en maak er een spannende wedstrijd van... Spinnen maar!

Menu


Spaar ze allemaal!

Er zijn maar liefst 24 verschillende Sonic Super Spinners. Sonic, Knuckles, Amy Rose, Tails, Shadow en Dr. Eggman. Allemaal hebben ze hun eigen team met maar liefst 4 spinners. Hoe meer spinners, hoe leuker het wordt. Speel met verschillende Sonic Super Spinners tegen elkaar. Bekijk hieronder het totaaloverzicht of download de flyer en spaar ze allemaal.

Bekijk de flyer

Limited Edition

Bij speciale actieproducten krijg je gratis een toffe Limited Edition spinner. Deze Sonic Super Spinner van goudkleurig metaal is groter dan andere spinners. Een echte superspinner dus! Elke week is er een andere Limited Edition, dus zorg dat je er op tijd bij bent! Want OP = OP!

Vanaf 2 tot en met 8 oktober spaar je voor deze spinner.

Scoreformulier Sonic Spinbattle & Sonic Super Spinners kleurplaat

Ben je nog lang niet klaar met battelen en ga jij graag de uitdaging aan tegen vriendjes, vriendinnetjes of familie? Download dan nu het Scoreformulier voor de Sonic Spinbattle en ga de strijd aan!

Ben je even toe aan iets anders maar kun je Sonic nog niet loslaten? Dan hebben we iets leuks voor jou in petto, namelijk: een Sonic Super Spinners kleurplaat. Download 'm hieronder.

Sonic Spinbattle Scoreformulier Sonic Super Spinners kleurplaat


Veelgestelde vragen en actievoorwaarden

Bekijk de veelgestelde vragen en de actievoorwaarden van de Sonic Super Spinners spaaractie.

*Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijke toegestane artikelen.

Uitgesloten winkels

Een aantal winkels zijn omgebouwd van Coop naar PLUS tijdens deze spaaractie. Hierdoor is de spaarperiode te kort geweest om deel te nemen aan deze actie.

De volgende winkels zijn uitgesloten van deelname aan deze spaaractie:

PLUS Rijsenhout

Werf 15

1435 KP

Rijsenhout

PLUS Vandaag Baarn Prof. Krabbelaan

Professor Krabbelaan 2

3741 EN

Baarn

PLUS Vandaag Baarn Hoofdstraat

Hoofdstraat 37

3741 AC

Baarn