Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

De PLUS Sonic Razende Runners: rollen als een dolle!

De Sonic Razende Runners: rollen als een dolle!

Whooosh…! Ze rollen als een dolle en zijn vanaf nú te sparen bij PLUS: de Sonic Razende Runners. Van zondag 4 juni tot en met zaterdag 8 juli 2023 spaar je voor deze supersonische runners. Bij elke 15 euro aan boodschappen* krijg je een Sonic Razende Runner. In totaal zijn er 24 Sonic Razende Runners. Begin dus snel met sparen, want hoe meer runners je spaart, hoe doller het wordt!

Spaar ze alle 24!

Alle karakters zijn van de partij: Sonic, Tails, Knuckles, Dr. Eggman, Shadow en Amy Rose. Van elk figuur zijn er maar liefst vier runners. De Sonic Razende Runners zijn niet bij te houden, maar wel te sparen! Stel jouw razendsnelle team samen en sprint naar de winst. Ready to run?

De enige echte Runners Track, haal 'm bij jouw PLUS winkel

Wil je écht flitsende wedstrijden houden met je Sonic Razende Runners? Kom dan op zaterdag 10 juni naar jouw PLUS. Je krijgt dan vanaf 20 euro aan boodschappen* een gratis Runners Track. Een baan waarop jij met de Sonic Razende Runners in verschillende spellen de strijd aangaat met je vriendjes en vriendinnetjes. Maar let op: OP = OP! Dus wees er razendsnel bij! De Runners Track krijg je op 10 juni ook als je je boodschappen laat thuisbezorgen of ophaalt in de winkel.

Limited Editions

Hou de komende tijd onze actieproducten in de gaten, want vanaf zondag 11 juni ontvang je elke week gratis een Limited Edition XL Sonic Razende Runner bij geselecteerde actieproducten. Deze runner heeft een goudgekleurde sticker van Sonic en is groter dan de andere runners. Daarmee sprint je nóg sneller naar de finish! Elke week krijg je een andere Limited Edition cadeau. En omdat ze zo snel zijn, zijn ze ook razendsnel op. Wees er dus op tijd bij!

Sprinten naar de winst met deze vier spellen 

Met de Runners Track ga je met vier verschillende spellen de strijd aan met de runners. Welke speel jij als eerst?

Run & Stop

In Run & Stop verdien je punten door de Razende Runners in de vakken aan de andere kant van de Track te krijgen. Alles draait om controle: ren niet te hard, maar ook niet te zacht! Komt de Razende Runner in een ring terecht? Dan wordt het puntenaantal uit het vak vermenigvuldigd met de waarde uit de ring. De speler met de meeste punten wint het spel!

Run & Ring

In Run & Ring probeer je jouw Razende Runners in de zes ringen aan de andere kant van de Track te krijgen. De speler die als eerste in alle ringen een Razende Runner heeft staan, is de winnaar van het spel!

Download alle spellenRun & Hit

Bij Run & Hit probeer je de Razende Runner van de tegenstander zo vaak mogelijk te raken. Plaats elk één Razende Runner op de Track en probeer om de beurt de Razende Runner van je tegenstander te raken. De speler die het vaakst de Razende Runner van de tegenstander raakt, is de winnaar!

Run-de-boules

Bij Run-de-boules kiezen spelers een ring van de Track en proberen om de beurt een Razende Runner zo dicht mogelijk bij die ring te krijgen. Degene die aan het eind van het spel het dichtst bij de ring staat, is de winnaar. Let op: als een Razende Runner in of op de ring terechtkomt, telt deze niet mee.

Veelgestelde vragen en actievoorwaarden

Bekijk de veelgestelde vragen en de actievoorwaarden van de Sonic Razende Runners spaaractie.

*Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijke toegestane artikelen.