1. PLUS/
  2. Onze winkel
  3. /Vacatures
  4. /Local Vacancy Detail Page

Kassamedewerker parttime

Standplaats: PLUS Sandur, Emmen (Dr.)

Wij bieden je een zelfstandige functie op de kassa-afdeling. Het op een correcte wijze afrekenen van artikelen behoort tot een van je belangrijkste taken. Er gaat dagelijks veel geld door je handen en er wordt van je verwacht dat je daar op een zorgvuldige manier mee om weet te gaan. Als kassamedewerker bepaal je mede de sfeer voor de klanten. Jij bent vaak één van de laatste medewerkers waar de klant mee te maken heeft voordat hij de winkel verlaat. De indruk die de klant bij de kassa krijgt blijft vaak het langste hangen. Een verantwoordelijke baan dus.
Het aantal uren is in overleg

Over PLUS Sandur

Plus Sandur is gevestigd bij Center Parcs Sandur in de wijk Parc Sandur. Wij bedienen zowel vakantiegasten als reguliere klanten uit de wijk. Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, zijn wij 365 dagen per jaar geopend.
  • Bij voorkeur ervaring met kassawerkzaamheden;
  • Een flexibele instelling;
  • Uitstekende sociale vaardigheden;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Goed gevoel voor service.
  • Minimaal twee avonden en een dag in het weekend beschikbaar

Werken in een PLUS supermarkt is werken met plezier. We bieden leuk en afwisselend werk in een hecht en enthousiast team. Je krijgt een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om door te groeien, onder andere door een uitgebreid opleidingsprogramma.

Interesse
Herken jij je als nieuwe collega bij onze PLUS? Solliciteer dan direct!

Wij kunnen n.a.v. je sollicitatie persoonlijke gegevens tijdelijk bewaren, hiervoor verwijzen we je graag door naar onze privacyverklaring; https://horeca.sandur.nl/privacyverklaring Onze bewaartermijn voor sollicitatie gegevens is tot vier weken na einde van de procedure.