1. PLUS/
  2. Onze winkel
  3. /Vacatures
  4. /Local Vacancy Detail Page

verkoopmedewerk(st)er vers

Standplaats: PLUS Van Velzen-Harmelen, Harmelen

Binnen deze functie ben je het aanspreekpunt voor onze klanten op de versafdeling ( vlees, vleeswaren, kaas, brood en AGF). Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en het voorraadbeheer van de producten, waarbij je zorgt voor de juiste verzorging, presentatie en zo nodig bereiding. Hierbij ben je vriendelijk en servicegericht naar onze klanten en heb je als doel de omzet te vergroten.
Ben jij beschikbaar op donderdag avond en op zaterdag? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken!

Over PLUS Van Velzen-Harmelen

Trots zijn wij, dat wij gevestigd zijn in het mooie Harmelen. Harold van Velzen is sinds 2006 eigenaar van deze winkel. In dat jaar was de winkel nog een Super de Boer en is het omgebouwd naar PLUS. In 2008 is de winkel vergroot, en eind 2015 is de winkel zelfs met 200 vierkante meter uitgebreid! Door deze uitbreiding hebben we een betere winkel neer kunnen zetten, met een groter aanbod. Wat hopelijk resulteert in meer winkelplezier voor de klant, want dat is wat telt!

Van wereldwijd tot lokaal, van online bestellen tot zelfscan

Om het tevreden stellen en houden van onze klanten te realiseren, bieden wij verschillende, bij PLUS passende, services aan. Een belangrijke waarde binnen PLUS is ‘lokaal’. Na onze verbouwing in november 2015, is dit nog belangrijker geworden. Wij bieden een tal aan streekproducten. U vindt bij ons verschillende kazen en ambachtelijk gebak uit Harmelen, verse vleeswaren uit Linschoten en nog veel meer! Dit maakt onze winkel lokaal speciaal en anders dan anderen.

Ook kunt u bij ons gebruik maken van een zelfscanner. Dit werkt snel en eenvoudig en u heeft de boodschappen in de winkel maar één keer in uw handen. Heeft u niet zoveel tijd om zelf boodschappen te doen? Wij bieden u een uitkomst; bestel uw boodschappen online en wij bezorgen het bij u thuis. Hoe makkelijk is dat.

Tevens beschikken wij onder andere over een inpakservice, stomerijservice en verse bloemen. Onder het kopje services vindt u alle services die wij aanbieden.

Lokaal betrokken

Naast het aanbieden van producten en services, willen wij ook lokaal betrokken zijn. In het verleden hebben wij een aantal ‘Spaar voor verenigingen’ acties gehouden, waarbij klanten punten konden sparen voor een deelnemende vereniging naar keuze. Begin 2016 hebben wij deze actie nogmaals herhaald. Wat een succes, en wat leuk om te zien dat iedereen zo fanatiek spaart voor zijn/haar favoriete vereniging! Ook aan lokale initiateven willen wij graag een steentje bijdragen.

Wij hopen u snel in onze winkel te mogen begroeten!
Namens alle medewerkers van PLUS van Velzen Harmelen

Bij voorkeur ervaring met verkoopwerkzaamheden;

  • Een flexibele instelling;
  • Uitstekende sociale vaardigheden;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Goed gevoel voor service.

Werken in een PLUS supermarkt is werken met plezier. We bieden leuk en afwisselend werk in een hecht en enthousiast team. Je krijgt een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om door te groeien, onder andere door een uitgebreid opleidingsprogramma.

Interesse
Herken jij je als nieuwe collega bij onze PLUS? Solliciteer dan direct!