Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Aardappelen op het menu? Een eeuwenoude traditie die nog steeds heel populair is. Niet gek, want aardappelen zijn voedzaam en veelzijdig. Laat de aardappel ook eens in de schil, dan blijven meer vitamines en vezels behouden.
Gepofte aardappel met kruidenmascarpone en toppings
Deel:
Bijgerecht
Ca. 40 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Pikante chili aardappelen met witte kaas en grove guacamole
Deel:
Bijgerecht
Ca. 30 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Italiaanse aardappelsalade met courgette
Deel:
Bijgerecht
Ca. 25 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
Aardappelpizza met paddenstoelen, mozzarella en noten
Deel:
Hoofdgerecht
Ca. 25 minuten
4 personen
Ingrediënten
Ingrediënten
OOK INTERESSANT