1. PLUS/
  2. Voor jou
  3. /Tips
  4. /Feest? Gourmetten maar!
« TERUG
Feest? Gourmetten maar!

Feest? Gourmetten maar! De lekkerste recepten.

Iets te vieren of gewoon omdat het zo lekker is? Het oude, vertrouwde gourmetstel verschijnt steeds vaker het hele jaar door op tafel. En met deze tips en lekkere gourmet recepten maak je echt een feestje van jouw gourmetavond! Of je nou van zoet of hartig houdt, of van vlees, vis of groenten: gourmetten vindt (bijna) iedereen lekker. Je bepaalt tenslotte zelf wat je in het pannetje doet.

Gourmet boodschappen: PLUS maakt ‘t je makkelijk


Bij PLUS vind je alles voor een heerlijk avondje gourmet. Met de gourmetschotels van PLUS Moment (met Beter Leven keurmerk) kies je niet alleen voor een optimale smaak, maar ook voor verantwoorde kwaliteit. Zo genieten jullie zorgeloos van een puur en eerlijk stukje vlees. Daarnaast vind je in de winkel en online een groot assortiment vlees gourmetschotels van PLUS Lekker gourmetten. En ook op het gebied van vis en groente valt er genoeg te kiezen. Wat te denken van onze in knoflook gemarineerde garnaaltjes. Hoor je ze al sidderen in het pannetje?

Gourmet Tip: kant en klare gourmet pannenkoekjes

Natuurlijk kun je ook zelf heerlijke gerechtjes maken. Wees eens creatief met mini-pannenkoekjes. Ideaal voor kinderen! Maak een pannenkoekenbeslag en zet bijvoorbeeld bakjes met appel, champignons, peer, stukjes ham of stukjes geitenkaas op tafel. En wist je dat PLUS ook kant-en-klare gourmetpannenkoekjes heeft? Handig als je even krap in de tijd zit!

Gourmetrecepten om je vingers bij af te likken


Een avondje gourmetten, daar kun je alle kanten mee op. Wat dacht je van nachochips met gesmolten kaas of gebakken peer met speculaasijs, lekker! Maak van jouw pannetje een klein feestje met onze recepten. Je maakt ze in een handomdraai.

Of maak een tex-mex pannetje, bedek de bodem van je gourmetpannetjes met nacho chips en schep jouw bonenmengsel erop. En onze laatste tip is een fijne afsluiter. Gebakken peer met speculaasijs!

Voldoende inspiratie opgedaan? Bekijk dan ons volledige gourmet assortiment en zorg er voor dat je alle gourmet boodschappen die je nodig hebt in huis haalt!