Je gebruikt een verouderde browser
Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.
Producten
Verse maaltijdpakketten en soeppakketten
Alle Verse maaltijdpakketten en soeppakkettenWild, haas, konijn, kalf, lam
Alle Wild, haas, konijn, kalf, lamZachte broodjes, bolletjes
Alle Zachte broodjes, bolletjesBroodbeleg zoet en hartig
Alle Broodbeleg zoet en hartigCrackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafels
Alle Crackers, knackebrod, roggebrood, rijstwafelsKoffie, koffiemelk, suiker
Alle Koffie, koffiemelk, suikerPastasaus, tomatenpuree
Alle Pastasaus, tomatenpureeMaaltijdpakketten, mixen, sauzen
Alle Maaltijdpakketten, mixen, sauzenGroenteconserven, vruchtenconserven
Alle Groenteconserven, vruchtenconservenVleesconserven, visconserven
Alle Vleesconserven, visconservenSnacksaus, mayonaise
Alle Snacksaus, mayonaiseGroentesaus, vleessaus, vissaus
Alle Groentesaus, vleessaus, vissausSlasaus, sladressing, slaversierders
Alle Slasaus, sladressing, slaversierdersKauwgom, pepermunt, keelsnoepjes
Alle Kauwgom, pepermunt, keelsnoepjesNatuurlijke, biologische voeding
Alle Natuurlijke, biologische voedingToiletpapier, keukenpapier, tissues
Alle Toiletpapier, keukenpapier, tissuesKaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffen
Alle Kaarsen, lucifers, aanstekers, brandbare stoffenVernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.
Gehaktballen. Veel mensen zijn er verzot op. Maar hoe maak je ze nou zelf klaar? Wij geven smakelijke tips en leggen in een korte video de basis nog eens uit. Succes!
De basis voor een lekkere gehaktbal is heel simpel. Met slechts 10 ingrediënten (dit zijn: gehakt, paneermeel, peper, zout, ei, ui, mosterd, Provençaalse kruiden, boter en water) maak je al gehaktballen om van te watertanden. In deze video zie je hoe makkelijk het is.
Basis gehaktballen recept
Gebruik als basis paneermeel, peper, zout, een ei en gehakt en meng deze ingrediënten. Voor extra smeuïge ballen voeg je nog wat mosterd, ui en Provençaalse kruiden toe. Mengsel gereed? Maak er dan mooie ronde ballen van met een doorsnede van ongeveer 7 centimeter.
Gehaktbal bakken
Verhit een koekenpan met boter en bak hierin de ballen rondom goudbruin. Voeg een klein beetje water toe en laat de ballen verder garen met een deksel op de pan, op laag vuur in ongeveer 20 minuten. Voor het lekkerste resultaat moet je de gehaktballen tijdens het garen regelmatig omdraaien.
Variatietips bij gehaktballen recept
Het standaard gehaktballen recept is al heel lekker, maar er is zoveel meer mogelijk. Ben je een liefhebber van pittig eten? Voeg dan eens wat chilipoeder of cayennepeper toe. Maar wel met mate natuurlijk. Wil je de Hollandse bal een Italiaans tintje geven? Dat kan eenvoudig door wat Parmezaanse kaas, knoflook en zongedroogde tomaat aan het gehakt toe te voegen.
Deel:
Ingrediënten
OOK INTERESSANT