1. PLUS/
  2. Voor jou
  3. /Verantwoord assortiment
« TERUG

Goed eten voor een goed gevoel

Bij PLUS houden we van goed eten, voor iedereen elke dag. Onze ambitie? Alle producten zo verantwoord mogelijk produceren. Wij streven er naar dat de consumptie van producten zo min mogelijk ten koste gaan van het milieu en het welzijn van dieren. Bijvoorbeeld door een uitgebreid biologisch assortiment aan te bieden, met producten in al onze productcategorieën.

Wij helpen je graag met het maken van een verantwoorde keuze. Dit doen we met een goed, lekker en uitgebreid verantwoord assortiment. Want goed eten, is ook verantwoord eten.

De 5e keer op rij is PLUS uitgeroepen tot meest verantwoorde supermarkt van Nederland.

Fairtrade

Fairtrade betekent betere handelsvoorwaarden voor boeren in ontwikkelingslanden. Boeren krijgen een Fairtrade minimumprijs en ontvangen een Fairtrade premie. Alle PLUS Huismerk koffie, thee en bananen zijn Fairtrade gecertificeerd. Je herkent de producten aan het Max Havelaar keurmerk voor Fairtrade.

Biologisch

Biologische producten herken je aan het EKO en Europees Biologisch keurmerk. Bij PLUS vinden we dat biologische producten voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Daarom prijzen we onze producten aantrekkelijk en zijn er regelmatig biologische producten in de aanbieding.


Beter Leven

Bij PLUS zijn we bewust bezig met het welzijn van dieren. Met het Beter Leven keurmerk garanderen we dat het vlees gecertificeerd is voor dierenwelzijn en de herkomst inzichtelijk is. Hoe meer sterren, hoe diervriendelijker het vlees.

Beter Leven 1-ster

Beter Leven 2-sterren

Beter Leven 3-sterren


Beter Leven Blonde d'Aquitaine rundvlees

Beter Leven Blonde d'Aquitaine rundvlees

Lees snel verder

MSC/ASC

De vissoorten die we verkopen selecteren we zorgvuldig. We letten erop dat de vangst zo min mogelijk schade aan de natuur toebrengt. En dat richtlijnen worden nageleefd. Duurzaam gevangen of gekweekte vis is te herkennen aan het MSC- of ASC-keurmerk.