1. PLUS/
 2. Voorwaarden
 3. /Actievoorwaarden
 4. /Actievoorwaarden - Dagje Uit

Actievoorwaarden spaaractie Dagje Uit

Dit zijn de Actievoorwaarden van Plus Dagje Uit, de spaaractie die door Plus Retail B.V. (Plus) in samenwerking met queueup B.V. wordt georganiseerd.

Deze Actievoorwaarden zijn van toepassing op de aanschaf van toegangskaarten, vouchers en andere soortgelijke bewijzen die toegang geven tot faciliteiten en/of diensten van derden zoals toegang tot pretparken, dierentuinen en concerten enz. Daarnaast gelden de Algemene voorwaarden en Privacy Statement van queueup van Plus Dagje Uit.

ZO WERKT PLUS DAGJE UIT

 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Plus Dagje Uit actie en de daarop aangeboden entreetickets voor dagjes uit.
 2. De totale actieperiode loopt vanaf 16 april 2023 t/m 7 januari 2024. In samenwerking met Plus Retail B.V. (“Plus”) wordt Plus Dagje Uit door queueup B.V. (“queueup”) georganiseerd. Plus Dagje Uit maakt het mogelijk voor klanten van Plus om gedurende de periode van 16 april 2023 t/m 3 juni 2023 vouchers te sparen voor korting op toegangsbewijzen van de aan Plus Dagje Uit deelnemende aanbieders van dagjes uit (“Dagje Uit”). De vouchers kunnen tot en met 7 januari 2024 bij de deelnemende aanbieders worden ingewisseld.
 3. Klanten van Plus ontvangen bij iedere EUR 10 boodschappen (in één transactie) in de winkel een voucher met een (kortingswaarde) van EUR 5. De gespaarde vouchers zijn te verzilveren op het verzilverplatform van Plus Dagje Uit actie: www.plusdagjeuit.nl of de App ( Plus Dagje Uit). Je ontvangt eenmalig twee gratis vouchers  t.w.v. in totaal € 10,- bij het downloaden van de App.  Over het aankoopbedrag van de volgende producten kunnen geen vouchers worden gespaard: tabak (rookwaren), alcohol, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, cadeaukaarten, loten, postzegels, boeken, toegangskaarten, emballage, statiegeld en eventuele overige niet wettelijk toegestane artikelen.
 4. De vouchers kunnen niet direct worden verzilverd bij de kassa van de deelnemende Dagjes Uit. Vouchers kunnen alleen verzilverd worden op de website van Plus Dagje Uit of de app Plus Dagje Uit van queueup. De toegangsbewijzen kunnen dus alleen via de Plus Dagje Uit website of de app Plus Dagje Uit worden aangeschaft.
 5. Volg de bestelprocedure en geef aan hoeveel korting u wilt verzilveren op de aanschaf voor een Dagjes Uit.
 6. De korting kan worden gestapeld. De maximale (stapel)korting kan per dag en per Dagje Uit verschillen en is op basis van beschikbaarheid. Er zijn dus een beperkt aantal kaarten met de hoogste korting, wanneer deze zijn uitverkocht daalt het kortingsbedrag. Zo kan de korting ook dalen tijdens het bestelproces. Ook kan het voorkomen dat bepaalde dagen uitverkocht raken in verband met de capaciteit de deelnemende Dagjes Uit.
 7. Per boeking kunnen meerdere toegangsbewijzen gekocht worden. Aangeschafte toegangsbewijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld.
 8. Bij het boeken dient een bezoekdatum te worden vastgelegd. Eenmaal geboekte toegangsbewijzen kunnen niet worden gewijzigd of omgezet worden naar een andere datum en/of ander Dagje Uit, tenzij u in het bestelproces een 'bezoekgarantie' hebt afgesloten bij queueup. Eén bezoekgarantie is geldig voor één entreekaartje, maar kan alleen op de gehele order worden toegepast. Het afsluiten van een bezoekgarantie kost EUR 0,50 per entreekaartje. Let op: u kunt alleen wijzigen naar een datum waarop de entreeprijs hetzelfde of hoger is. De datum moet binnen de actieperiode vallen.
 9. Het bedrag van een afgesloten bezoekgarantie komt boven op de aanschafprijs van de toegangsbewijzen. Het is alleen mogelijk een bezoekgarantie op het moment van aankoop van uw toegangsbewijzen af te sluiten.
 10. U betaalt online en u ontvangt uw toegangsbewijzen of vouchers per mail (met uitzondering van een aantal theaterkaartjes en mogelijkerwijs fysieke producten, deze ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres).
 11. Op de toegangsbewijzen staat aangegeven of deze gescand kan worden vanaf de smartphone of dat deze geprint dient te worden. In het geval van een voucher product dient u deze nog te verzilveren op de website van de aanbieder van het Dagje Uit. Voor de verdere afhandeling wordt door het Dagje Uit zorggedragen.
 12. Zonder geldig entreekaartje krijgt u geen toegang tot het gewenste Dagje uit, lees dus altijd goed de productpagina van het betreffende Dagje Uit.

AANGEBODEN DAGJE UIT

 1. Het volledige overzicht van de deelnemende Dagjes Uit is gepubliceerd op de website en app van Plus Dagje Uit. Het aanbod van deelnemende Dagjes Uit kan gedurende de looptijd van de Plus Dagje Uit actie verschillen.
 2. De Dagjes Uit die op de website en app worden vermeld, worden aangeboden door queueup. Plus en/of aan haar gelieerde entiteit heeft geen invloed op, of verantwoordelijkheid voor, de aangeboden Dagjes Uit en/of de wijze waarop deze via de website en app worden gepresenteerd. Dit betekent ook dat u de overeenkomst tot aanschaf van de toegangsbewijzen door tussenkomst van queueup met de deelnemende Dagjes Uit sluit. Plus en/of aan haar gelieerde entiteit is geen partij bij de Overeenkomst. Plus en/of aan haar gelieerde entiteit kan nimmer verantwoordelijk of aansprakelijk gehouden worden voor enige claims die voortvloeien uit hetgeen hierboven is bepaald.
 3. Op de diensten van derden, waaronder begrepen maar niet beperkt tot de aanbieders van de Dagjes Uit, kunnen nadere voorwaarden van toepassing zijn.
 4. Bij vragen en/of klachten omtrent de Dagjes Uit en/of aanschaf van toegangsbewijzen kunt u contact op te nemen met de Plus Dagje Uit klantenservice:

Tel.:       085 - 20 89 546

e-mail:   klantenservice@plusdagjeuit.nl

Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.00 - 22:00 uur, op zaterdag van 09:00 - 17:00 uur en op zondag van 09:00 - 12:00 uur.

SUPER DEALS

 1. Gedurende de Plus Dagje Uit actie kunt u elke week een (of meerdere) Dagjes Uit boeken met extra korting; een zogeheten Superdeal.
 2. Superdeals zijn slechts beperkte tijd en in beperkte aantallen beschikbaar. Hiervoor geldt op=op, dus wees er snel bij. Wanneer een Superdeal niet meer beschikbaar is (op=op) kunt u altijd nog een toegangsbewijs met reguliere korting kopen.
 3. De gekozen datum kan niet worden gewijzigd, tenzij er een bezoekgarantie is afgesloten. Voor info over bezoekgarantie zie artikel 1, lid 9.

WINACTIE

 1. Ter promotie van Plus Dagje Uit kunnen winacties worden ingezet. Indien dit het geval is, zullen de voorwaarden van de winactie worden gepubliceerd op het kanaal waarop de winactie plaatsvindt.
 2. De prijzen van een winactie zijn entreebewijzen voor een van de deelnemende Dagjes Uit. Wellness, high tea, bioscoop en theater zijn uitgesloten van de te winnen prijzen.
 3. Gebruikmaken van gewonnen tickets is voor rekening en risico van de winnaars.

OVERIGE VOORWAARDEN

 1. De Plus Dagje Uit actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen. Queueup behoudt zich het recht voor te allen tijde zonder opgaaf van reden en de Plus Dagje Uit actie stop te zetten en/of deze voorwaarden te wijzigen. Bij beëindiging kan er door de deelnemer geen aanspraak op enige (schade)vergoeding worden gemaakt.
 2. Deelname aan de Plus Dagje Uit actie en met name het bezoeken van Dagjes Uit is geheel voor eigen risico. Plus en/of een aan haar gelieerde entiteit is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook, die voortvloeit of samenhangt met (deelname aan) de Plus Dagje Uit actie en/of de App en/of Website van queueup.
 3. Door deel te nemen aan de Plus Dagje Uit actie verklaart u kennis te hebben genomen van, en in te stemmen met, deze actievoorwaarden, alsmede op de hoogte te zijn van de op de Plus Dagje Uit Actie van toepassing zijnde Algemene voorwaarden en Privacy Statement van queueup die op de Plus Dagje Uit website in te zien zijn.
 4. Druk- en zetfouten en wijzigingen zijn voorbehouden.
 5. Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.