Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

Wijnkiezer

Vind de lekkerste wijnen met onze wijnkiezer

Er zijn zoveel momenten waarbij je een wijn zou willen schenken. Hoe kies je de juiste wijn voor dat speciale moment? In onze winkels stel je de vraag aan de PLUS Wijnadviseur. Online helpen wij je met de wijnkiezer.

Wil je bijvoorbeeld een wijn uit een Franse streek? Kijk dan bij het wijnland. Wil je een mooie ronde wijn, voor bij de kaas? Kies dan voor gerecht!

Wist je al dat PLUS al negen keer op rij is verkozen tot beste wijnsupermarkt door het onafhankelijke marktonderzoeksbureau Nielsen?

PLUS Wijnkiezer

Met onze wijnkiezer helpen we je graag bij het vinden van een lekkere wijn. Zo vind je eenvoudig de beste selecties uit ons wijnassortiment.

Wijnsmaak

Van droog & fris tot rijk & robuust

Bekroning

DGH wijnen, Omfietswijnen en andere bekroningen

Gerecht

Wat drinken we erbij?

Wijnland

Wijnen uit de lekkerste wijnstreken

Biologische wijnen

Een diverse selectie, vol biologische wijnen

Vegan wijnen

Heerlijke wijnen, goed voor de wereld

Onze wijnadviseurs in de winkel

In onze winkels helpen we je natuurlijk graag. Vraag eens aan onze speciaal opgeleide wijnadviseurs om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte wijn en het beste Wijn & Spijs advies!

De opleiding tot PLUS Wijnadviseur is opgezet in samenwerking met Winecom en het Centrum Wijnopleidingen, een officieel geaccrediteerd opleidingsinstituut van het Wine and Spirits Education Trust (WSET®), de grootste wijnopleider ter wereld. De wijnopleiding wordt gegeven door gediplomeerde docenten met als hoofddocent Frank Smulders. Onze Wijnadviseurs zijn daarmee opgeleid en in het bezit van het internationaal erkend wijndiploma WSETL2®.

Toch liever online bestellen? Kijk dan naar onze wijnkiezer!

Op zoek naar een snelle keuze? Bekijk hier onze favorieten

Bekijk het wijnassortiment

Op zoek naar een alcoholvrije wijn? Bekijk hier onze favorieten

Bekijk alle alcoholvrije wijnen