1. PLUS/
  2. Ondernemer
wim ondernemer werken bij plus

Ondernemer

Na het afronden van mijn middelbare school ben ik fulltime gaan werken in de supermarkt. Na een aantal jaren het vak in alle facetten op de werkvloer te hebben geleerd, ben ik een aantal jaren supermarktmanager geweest bij een aantal landelijke ketens. Na het afronden van mijn HBO-opleiding ben ik de begeleiding van winkels in gegaan.

Ondanks mijn mooie en diverse loopbaan begon het toch te kriebelen. Het zelfstandig ondernemerschap is altijd een droom van mij geweest. Toen mijn vrouw en ik eenmaal besloten hadden hiervoor te willen gaan, was de keuze voor PLUS snel gemaakt. Bij deze formule hadden wij het beste gevoel. Een goede keus. De vrijheid om te ondernemen en zelf je succes te creëren, wegen ruimschoots op tegen de zorgen en verantwoordelijkheid die je natuurlijk ook hebt als ondernemer.

In ruim vier jaar tijd hebben een heel mooi bedrijf opgebouwd in Eersel en zijn we gegroeid van 70 naar 135 medewerkers. Twee jaar geleden hebben we de winkel volledig verbouwd naar PLUS Briljant. Inmiddels hebben we er sinds een jaar een tweede PLUS Briljant bij in Eindhoven. Mijn persoonlijke doelstelling om de beste supermarkt van de regio te worden, sluit naadloos aan bij de ambitie die PLUS landelijk ook heeft.

“Het gaat er om dat je de supermarkt als team beter maakt.”

wim ondernemer werken bij plus
wim ondernemer werken bij plus
wim ondernemer werken bij plus
wim ondernemer werken bij plus