1. PLUS/
  2. Over PLUS
  3. /Nieuwsberichten
  4. /Beste wijnsupermarkt beloont drie klanten met wijnreis

Beste wijnsupermarkt beloont drie klanten met wijnreis

PLUS is in juni van dit jaar opnieuw verkozen tot Beste Wijnsupermarkt van Nederland. Om dit te vieren werd er een wedstrijd uitgeschreven waarbij klanten kans maakten op een 3-daagse reis voor twee personen naar wijnvilla Château de l’Horte in Frankrijk. Vandaag heeft de eerste winnares de prijs in ontvangst genomen.

Wijninkoper Elke Wolterink: “Om in aanmerking te komen voor deze prijs moest de volgende slagzin afgemaakt worden: PLUS is voor mij de beste wijnsupermarkt, omdat…. Dit deden maar liefst ruim 1200 klanten. Daaruit hebben we de drie winnaars gekozen. Vandaag hebben we de eerste winnares Ina Braber verrast in haar plaatselijke PLUS supermarkt, PLUS Scharendijke. Ontzettend leuk dat onze klanten zo betrokken zijn. Dankzij hen hebben we de titel van Beste Wijnsupermarkt wederom gekregen, daar mag best wat tegenover staan.”

Winnende inzendingen
De winnaars van deze wijnreis zijn:

Ina Braber uit Zierikzee met de zin: “PLUS is voor mij de beste wijnsupermarkt, omdat niet alleen wijn, maar ook advies, heerlijke hapjes en gerechten hier verkrijgbaar zijn. Zo hoef ik niet van slijter naar supermarkt te sjezen, en houd ik tijd over om met een heerlijk glas de wijnblogs van PLUS te lezen.”

Marnix de Vries uit Zwolle met de zin: “PLUS is voor mij de beste wijnsupermarkt, omdat het onderscheidende assortiment, steeds mijn spaakpapillen verwent. Wijnadviseurs die mij duurzaam smaakadvies geven. PLUS wijn moet je niet drinken maar beleven.”

Liza Muller uit Den Bosch met de zin: “PLUS is voor mij de beste wijnsupermarkt, omdat het plezier van een goede wijn niet begint als de fles opengaat, maar al bij de aanschaf. En dat is bij PLUS altijd een feest door het royale assortiment en personeel dat de tijd neemt om er met je over in gesprek te gaan.”

Zij verblijven op Château de l’Horte, een luxe wijnvilla met zwembad waar ze onder andere gaan genieten van een wijnmakersdiner en rondleiding door de wijngaarden en vatenkelder.

Beste Wijnsupermarkt
PLUS is wederom gekozen tot Beste Wijnsupermarkt. Dat blijkt uit recent tevredenheidsonderzoek van onafhankelijk marktonderzoeksbureau Nielsen. Aan het onderzoek namen duizend consumenten deel, die regelmatig wijn aanschaffen in een supermarkt. Van de tien grootste Nederlandse supermarktketens kwam PLUS als duidelijke winnaar uit de bus.