1. PLUS/
  2. Over PLUS
  3. /Nieuwsberichten
  4. /Eén groot Suikerfeest met tips en recepten van PLUS en Nadia Zerouali

Eén groot Suikerfeest met tips en recepten van PLUS en Nadia Zerouali

Een keer iets anders dan gevulde dadels met roomkaas of op zoek naar een verrassende twist voor je linzensoep? PLUS en Nadia Zerouali geven heerlijke recepten die door iedereen thuis eenvoudig te maken zijn. Speciaal voor Ramadan en het Suikerfeest, maar ook heerlijk om een andere keer op tafel te zetten als je er zin in hebt. Want goed eten is belangrijk volgens PLUS – voor iedereen, elke (feest)dag.

Nadia Zerouali

Speciaal voor de klanten van PLUS bedacht schrijfster Nadia Zerouali, – bekend van 24Kitchen, Foodies en de kookboeken Melk & Dadels en Een druppel rozenwater – een aantal recepten met producten uit het assortiment van PLUS. Op deze manier kunnen zij kennismaken met de Arabische keuken, waaronder bijvoorbeeld de dadel-kardemomcake en de zomerse linzensoep. PLUS deelt de recepten en tips via Facebook, Instagram en Twitter. Dat is #ramadanmetPLUS.

PLUS gelooft in goed eten, voor iedereen elke dag. Want goede voeding is belangrijk voor iedereen. En daarom geeft de supermarkt graag extra aandacht aan puur eten, waarbij zorg voor mens, dier, natuur en milieu hoog in het vaandel staan. Niet voor niets werd de supermarkt recent voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot meest verantwoorde supermarkt van Nederland.