1. PLUS/
  2. Over PLUS
  3. /Nieuwsberichten
  4. /PLUS dringend op zoek naar nieuwe supermarktmanagers

PLUS dringend op zoek naar nieuwe supermarktmanagers

PLUS is dringend op zoek naar nieuwe supermarktmanagers voor honderden nieuwe supermarkten. De supermarktketen redt het niet met het huidige aantal, aangezien kinderen vanaf 30 augustus massaal starten met het bouwen van nieuwe supermarkten. Op die datum start namelijk de nieuwe PLUSBRiCKS spaarcampagne. Klanten van PLUS ontvangen gedurende negen weken speelgoedbouwstenen waarmee kinderen hun eigen droomsupermarkt creëren, waarin ze helemaal zelf de baas zijn.

PLUSBRiCKS
PLUSBRiCKS zijn kwalitatieve plastic speelgoedbouwstenen die met de welbekende Deense speelgoedbouwstenen te combineren zijn. Met de bouwstenen ontwikkelen kinderen zich op sociaal gebied en hebben ze alle ruimte om hun creativiteit te uiten. Zo bepalen zij zelf hoe ze hun supermarkt inrichten en voelen ze hoe het is om een échte supermarktmanager te zijn. Ze maken zelf hun creaties werkelijkheid door naast ‘supermarktje te spelen’ ook de ‘meest bijzondere supermarkt’ te bouwen.

Klanten van PLUS ontvangen vanaf 30 augustus bij elke vijftien euro aan boodschappen een flowpack met een van de in totaal zestig PLUSBRiCKS gratis, waaronder een flessenautomaat, sapmachine, een zelfscanmuur, een weegschaal of een vleeswarenschap. Daarnaast krijgen klanten een extra flowpack bij aankoop van één van de wekelijkse actieartikelen.

Kind als supermarktmanager
Kinderen worden opgeroepen om, via hun ouders, vanaf 27 september op de Facebookpagina van PLUS een foto van hun eigen supermarkt te delen ter inspiratie voor andere kinderen. De inzender van de allermooiste supermarkt wint een prijs die volledig aansluit bij deze spaarcampagne, namelijk: één dag supermarktmanager zijn van een echte PLUS supermarkt. Hiervoor verscheen vorige week al een zogenaamde vacature voor een jonge PLUS supermarktmanager.

Kinderen maken de campagne
In de voorbereiding van de spaarcampagne speelden kinderen al een prominente rol. Doel was de inhoud en vormgeving af te stemmen op hun ideeën en wensen. Zo organiseerde PLUS een middag waarbij zes kinderen met PLUSBRiCKS hun eigen droomsupermarkt mochten maken. Op de speciale actiepagina inspireren zij andere kinderen om hun eigen droomsupermarkt te bouwen. Bijvoorbeeld een jungle PLUS, een Space Delivery PLUS of PLUS met gymzaal. In de filmpjes op de actiepagina leggen de zes kinderen uit waarom zij hun supermarkt op die manier hebben ingericht en waar hun inspiratie vandaan komt. Ook zijn op deze pagina alle te sparen items te vinden en bekijk hier de making-off van de inspiratievoorbeelden.

Gratis startpakket
Van donderdag 3 tot en met zaterdag 5 september krijgen PLUS klanten bij besteding van 25 euro of meer een gratis startpakket. Dit bestaat uit een bouwplaat, winkelpui, de eerste 28 bouwstenen en een gevelsticker met de naam van de lokale supermarkt. Geïnteresseerden moeten er snel bij zijn, want de actie geldt zolang de voorraad strekt. Om de supermarkt nog completer te maken, kunnen verzamelaars extra onderdelen kopen, waaronder een bouwplaat (2,99 euro), een pakketje bestaande uit bouwblokjes in PLUS groen om de muren van de supermarkt mee te bouwen (53 stuks voor 2,99 euro), een stickervel met raambiljetten en navigatie (2,99 euro), en een winkelentree (2,99 euro).