1. PLUS/
  2. Over PLUS
  3. /Nieuwsberichten
  4. /PLUS geeft record aantal boodschappenpakketten weg

PLUS geeft record aantal boodschappenpakketten weg

Bij PLUS houden we van Goed Eten. Daarom konden klanten sinds eind oktober sparen voor een goedgevuld gratis boodschappenpakket. En dit hebben klanten massaal gedaan. Wegens het overweldigende succes van de campagne worden er op dit moment extra pakketten gemaakt.

De afgelopen maanden hebben PLUS-klanten met veel enthousiasme deelgenomen aan de Boodschappenpakket-actie. Klanten met een volle spaarkaart moeten momenteel even wachten, maar vanaf 22 februari zijn in alle PLUS-winkels weer pakketten beschikbaar. PLUS is trots dat zoveel klanten de campagne weten te waarderen en verzekert dat alle klanten een goedgevuld boodschappenpakket ontvangen. In totaal verwacht PLUS ruim een half miljoen pakketten weg te geven.

Iedereen een pakket
Klanten ontvingen tot 1 februari bij elke 10 euro aan boodschappen een spaarzegel. Een volle kaart met 75 spaarzegels geeft recht op een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Hierin zitten producten als Robijn wasmiddel, Maggi tomatensoep, Dreft vaatwastabletten, Koopmans kruidcake mix, Hak bonen en Amstel Radler 0.0%. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zaterdag 7 maart ingeleverd worden. Er geldt hierbij geen op = op. Echt iedere klant met een volle spaarkaart krijgt een goedgevuld PLUS Boodschappenpakket.

De Boodschappenpakketten zijn de winkel uitgevlogen.