1. PLUS/
  2. Over PLUS
  3. /Nieuwsberichten
  4. /PLUS heeft beste versafdeling van Nederland

PLUS heeft beste versafdeling van Nederland

PLUS is dit jaar verkozen tot Beste Vers Supermarkt van Nederland. Een titel waar we met recht heel trots op zijn. PLUS veroverde op alle drie de versgroepen (aardappelen, groente, fruit (AGF), vlees en brood) een podiumplaats en mag zich dus een jaar lang de Beste Vers Supermarkt van Nederland noemen.

Voor dit klanttevredenheidsonderzoek van GfK zijn alle Nederlandse supermarkten beoordeeld door hun eigen klanten op basis van duizenden winkelbezoeken.

Beste broodafdeling van Nederland
Het onderzoek toont aan dat PLUS de beste broodafdeling van Nederland heeft. Niet alleen de kwaliteit wordt bejubeld, maar ook de prijs. PLUS heeft namelijk de aantrekkelijkste broodaanbiedingen van het land, blijkt uit het onderzoek.

Podiumplaatsen voor vlees en AGF
De vleesafdeling van PLUS is op de tweede plek geëindigd. Naast onze scherpe aanbiedingen wordt ook de kennis van onze slagers erg gewaardeerd. Deskundigheid van het personeel op de vleesafdeling scoort bij PLUS erg hoog. De AGF-afdeling heeft dit jaar een knappe derde plek bemachtigd.

Zo werkt de beoordeling
Klanten hebben voor de drie versgroepen aardappelen, groente en fruit, brood en vlees een rapportcijfer gegeven op de volgende aspecten: aantrekkelijke aanbiedingen, lage prijzen, goede kwaliteit/versheid en ruime keuze in assortiment. PLUS komt hierbij als beste uit de bus. Wij willen jullie graag bedanken voor deze prachtige titel!