1. PLUS/
  2. Over PLUS
  3. /Nieuwsberichten
  4. /PLUS heeft de beste broodafdeling

PLUS heeft de beste broodafdeling

PLUS heeft de beste broodafdeling

De broodafdeling van PLUS is door haar consumenten als beste beoordeeld. Dit blijkt uit het Versrapport 2019, uitgebracht door Foodmagazine en GfK. Met een rapportcijfer van een 7,41 liet de supermarktorganisatie de concurrentie achter zich.

In het jaarlijks terugkerende onderzoek wordt de klanttevredenheid voor de versgroepen Brood, Vlees en AGF gemeten. Vaste klanten van de 15 grootste formules beoordeelden de afdeling op diverse aspecten, zoals versheid/kwaliteit van de producten, presentatie, deskundigheid personeel en prijzen. Met name op deskundigheid personeel en versheid/kwaliteit van de producten wordt de broodafdeling van PLUS hoog beoordeeld.

In de versgoep Vlees eindigt PLUS op de tweede plek. In deze groep wordt de coöperatie vooral gewaardeerd op de aspecten deskundigheid en kwaliteit/versheid van de producten. Op AGF eindigt de supermarktorganisatie op de zesde plek, een stijging van één plek ten opzichte van vorig jaar. Hier boekt PLUS met name verbetering in het prijsimago en bemachtigt de coöperatie op de aspecten presentatie en deskundigheid een plek in de top-3.

Beste Vleeswarensupermarkt
Het is de tweede prijs die PLUS in een week tijd in ontvangst mag nemen. Afgelopen maandag werd de supermarktorganisatie namelijk al uitgeroepen tot Beste Vleeswarensupermarkt.

PLUS heeft de beste broodafdeling