1. PLUS/
  2. Over PLUS
  3. /Nieuwsberichten
  4. /PLUS verkoopt als eerste supermarkt verantwoorde snoep van Food2Smile

PLUS verkoopt als eerste supermarkt verantwoorde snoep van Food2Smile

PLUS verkoopt als eerste supermarkt verantwoordere snoep van Food2Smile

Goed nieuws voor snoepers en hun ouders: vanaf nu kunt u bij PLUS verantwoordere snoep van Food2Smile in de schappen vinden. Nu al kunt u bij PLUS terecht voor gezonde tussendoortjes, zoals snackgroenten, fruit en noten. Maar diegenen die toch een keer lekker zoet willen snoepen, kunnen dat nu ook bewuster met snoep van Food2Smile. Dat betekent: geen toegevoegde suikers, minder aantasting van tandglazuur en minder calorieën. PLUS is de eerste supermarkt die het assortiment van Food2Smile in haar winkels aanbiedt. Het gaat om de vijf varianten fruitfingers, kandies, twisters, gummiebears en colabottles.

Als meest verantwoorde supermarkt van Nederland helpt PLUS u graag bij het maken van een verantwoordere keuze. Ook wat snoepen betreft, want verantwoorder snoepen is lastig met een snoepaanbod vol suikers en andere ongezonde ingrediënten.

PLUS-website-webshop:/Contentpaginas/Over PLUS/Persinformatie/Persberichten/food2smile_2.jpg  PLUS-website-webshop:/Contentpaginas/Over PLUS/Persinformatie/Persberichten/food2smile_3.jpg

Snoepen mag!

De snoepjes van Food2Smile bevatten geen toegevoegde suiker en alleen natuurlijke kleurstoffen. Vergeleken met snoep van andere merken, bevatten ze hierdoor minder calorieën en zijn ze minder schadelijk voor het tandglazuur – zonder dat ze de zoete smaak van snoep verliezen. De meeste varianten zijn bovendien vrij van lactose en gluten, en de fruitfingers zijn zelfs helemaal veganistisch. Met deze verantwoordere snoepjes laat u als ouder zonder schuldgevoel uw kinderen genieten van een heerlijk tussendoortje.

PLUS-website-webshop:/Contentpaginas/Over PLUS/Persinformatie/Persberichten/food2smile_4.jpg

Food2Smile is een initiatief van Miriam Bouwens en Gerard van Vliet. Beiden hebben als doel Nederland gezonder, vitaler en gelukkiger te maken. Miriam is voedings- en gewichtscoach en ontwikkelde eerder de unieke methodieken Afvallen Junior en Lifestyle Junior.

Nog meer verantwoord aanbod

De snoepjes van Food2Smile sluiten goed aan bij het streven van PLUS om haar assortiment nog meer verantwoord te maken. Zo wordt het assortiment snackgroenten en verantwoorde tussendoortjes dit jaar nog verder voor u uitgebreid.