1. PLUS/
  2. Over PLUS
  3. /Nieuwsberichten
  4. /Vanaf 15 mei Angry Birds bij PLUS: stapel ze allemaal!

Vanaf 15 mei Angry Birds bij PLUS: stapel ze allemaal!

Je kent ze vast wel: de kleurrijke vogeltjes die je met een katapult wegschiet om varkens uit te schakelen. Precies, Angry Birds. Urenlang kun je jezelf met het spel vermaken en hoe langer je speelt, hoe beter het je afgaat. Goed nieuws voor fanatiekelingen: de boze vogeltjes krijgen hun eigen film. Nog mooier: vanaf 15 mei 2016 krijg je bij PLUS de energieke exemplaren gewoon bij je boodschappen.

De temperamentvolle Red, de hyperactieve en snelle Chuck en de opvliegende Bomb – ze hebben ieder hun eigen kwaliteit. Bij PLUS spaar je alle varianten vogels, varkens en explosieve kratten. In totaal zijn er 25 verschillende stapelbare karakters. Stapel ze allemaal!

De spaaractie

Bij PLUS ontvang je een gratis flowpack bij elke vijftien euro aan boodschappen en een extra flowpack bij elk van de acht wekelijkse actie-artikelen. Een flowpack bevat één Angry Birds-karakter en één spaarzegel. De karakters zijn handig op te bergen: voor 1,99 euro is er een verzamelbox verkrijgbaar. Wil je een bijzondere? PLUS geeft bij actieproducten een korte periode speciale limited editions van Mighty Eagle, Chef Pig en Judge weg. Liever een knuffelbare variant? Dat kan. Voor tien spaarzegels en 4,99 euro zijn er drie varianten Angry Birds knuffels, Red, Chuck en Bomb, van ieder twintig centimeter groot te koop.

Slimme vogels

Om ook kinderen te stimuleren voor gezondere producten te kiezen, zet PLUS de Angry Birds-spaaractie op een andere manier in. De supermarkt plakt Angry Birds-stickers op steeds wisselende AGF-producten. Kinderen kunnen thuis de stickers opnieuw gebruiken. Op die manier helpt PLUS ouders hun kroost aan te leren om al op jonge leeftijd vaker voor groente te kiezen.

Meer weten over de film? Klik hier.

PLUS-website-webshop:/Contentpaginas/Over PLUS/nieuwsberichten/angrybirds-470x230-v2.jpg