Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. ´Vega´ sandwiches

´Vega´ sandwiches

´Vega´ sandwiches product foto

Handige informatie over dit recept

Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 50 g pijnboompitten
  • 8 zwarte olijven, zonder pit, gehakt
  • 6 gedroogde tomaten op olie, gehakt
  • versgemalen peper
  • 1 eetl. gehakte verse tijm of 1 theel. gedroogd
  • 200 g roomkaas naturel
  • 1 eetl. olijfolie
  • 6 sneetjes bruin (casino)brood
  • 1 vleestomaat, in dunne plakken
  • pluk veldsla of fijne bladsla
  • plasticfolie
Bereiden
Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan lichtbruin. Meng ze met de olijven, gedroogde tomaten, peper en tijm door de roomkaas. Meng er, als de massa te stijf is, olijfolie door. Leg de sneetjes brood naast elkaar op een plank. Bestrijk twee sneetjes met het kaasmengsel. Leg hierop plakjes tomaat met versgemalen peper en daarop blaadjes sla. Dek deze stapeltjes af met de onbesmeerde sneetjes. Snijd de sandwiches diagonaal door of in vieren en verpak ze strak in plasticfolie.Recept voor 4 sandwiches

Voedingswaarde

eiwit
17 g
koolhydraten
24 g
vet
33 g
Kcal
455