Appeltoetje met speculaas en roomijs - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Appeltoetje met speculaas en roomijs

Appeltoetje met speculaas en roomijs

Appeltoetje met speculaas en roomijs product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 bolletjes roomijs
  • 4 appels
  • 380 g speculaas
  • 1 tl kaneel
  • 1 handje bruine amandelen
  • 2 el honing
Bereiden
Schil de appels en verwijder de klokhuizen. Snijd de appels in stukjes. Verhit een koekenpan met een klontje boter en bak de appeltjes 8 minuten. Voeg de honing en kaneel toe en verwarm nog 5 minuten mee. Hak de speculaaskoekjes grof. Verdeel de helft van de gehakte koekjes over vier glazen. Vervolgens de helft van het appelmengsel. Herhaal tot de koekjes en appels op zijn. Schep op ieder toetje een flinke bol ijs en garneer met grof gehakte amandelen en wat kaneel.

Voedingswaarde

eiwit
9 g
koolhydraten
98 g
vet
30 g
Kcal
708