Je gebruikt een verouderde browser

Dit kan ervoor zorgen dat niet alles op de website eruit ziet zoals je van ons gewend bent of dat sommige functionaliteiten minder goed werken. Om onze website optimaal te kunnen benutten, adviseren wij je een andere browser te gebruiken.

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Framboossorbet

Framboossorbet

Ingrediënten

  • 1 verse mango
  • 250 g bevroren framboos
  • 2 takjes verse munt
  • 2 el rijstmelk of water
Framboossorbet product foto

Handige informatie over dit recept

Recipes/Main Nagerecht
Recipes/Time Ca. 10 minuten
Recipes/Persons 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de mango in grove stukken en doe ze in de blender of keukenmachine.
  2. Voeg de bevroren frambozen toe.
  3. Ris de muntblaadjes van de takjes en voeg toe aan de mango en frambozen.
  4. Voeg de eetlepels rijstmelk of water toe en mix alles tot een romige massa.
  5. Serveer direct.