Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gegrilde zalmfilets met pesto en rucola

Gegrilde zalmfilets met pesto en rucola

Gegrilde zalmfilets met pesto en rucola product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 Zalmfilets van 200g per stuk
  • 2 Potjes pesto alla Rucola van Sacla
  • 4 el Extra virgin olijfolie
  • 1 Duopak krielaardappeltjes
  • 2 el Olijfolie
  • 1 Doosje Cherry tomaatjes
  • 1 Zakje rucola
  • 1 Citroen
Bereiden
Olie een grillpan in en laat deze heet worden. Besmeer de zalm rijkelijk met pesto met rucola en doe er wat citroensap op. Gril de vis in ongeveer 10 minuten gaar; let op de vis moet wel zacht blijven.
Bak ondertussen de aardappeltjes in een met gewone olijfolie verhitte koekenpan goudbruin en gaar.
Serveer de zalm samen met verse rucola, cherry tomaatjes en gebakken aardappeltjes.
Variatie
Verhit de cherrytomaatjes even mee in de grillpan.

Voedingswaarde

eiwit
45 g
koolhydraten
9 g
vet
48 g
Kcal
641