1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Gewokte gehaktballetjes in Teriyaki saus met noodles

Gewokte gehaktballetjes in Teriyaki saus met noodles

Gewokte gehaktballetjes in Teriyaki saus met noodles product foto
  • Ingredienten:

  • 250 g Panklare broccoli
  • 250 g panklare sperziebonen
  • 300 g Gehakt
  • 1 tl Zout
  • 1 tl Peper
  • 1 Ei
  • 1 pak paneermeel
  • 2 el Go-Tan Wok olie
  • 250 g Go-Tan Organic Egg Noodles
  • 1 Rode paprika
  • 240 ml Go-Tan Original Wok Teriyaki
  • 1 zak Go-Tan emping blado
Bereiden
Kook de broccoli en sperziebonen beetgaar in water met een beetje zout.
Snij ondertussen de paprika in reepjes.
Meng daarna het gehakt met zout, peper, een ei, wat paneermeel en 1 eetlepel Original Wok Teriyaki tot een goed plakkerig deeg en draai er kleine balletjes van (ca. 3 á 4 cm).
Laat vervolgens een wok goed heet worden, verhit hierin de olie en wok de gehaktballetjes gaar in ca. 5 minuten.
Maak ondertussen de noodels klaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Voeg aan de gehaktballetjes de broccoli, sperziebonen en rode paprika aan toe en wok het geheel 2 minuten op hoog vuur. Voeg als laatste de Go-Tan Original Wok Teriyaki toe en wok het gerecht nog een halve minuut verder.
Serveer de gehaktballetjes met groenten samen met de noodels en de emping blado
Variatie
Voeg voor extra groenten wat taugé toe.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 27 g
  • koolhydraten
  • 53 g
  • vet
  • 24 g
  • Kcal
  • 526
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie