Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Groente-spaghettisalade

Groente-spaghettisalade

Groente-spaghettisalade product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 45 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 25 g gedroogde tomaten
  • 50 g ongezouten, ongebrande cashewnoten
  • 1 (winter) peen
  • 1 courgette of komkommer (of allebei x ½)
  • 1 kleine rode peper
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el limoensap
  • 5 el olijfolie
  • ½ tl komijnpoeder
  • sap van 1 (biologische) sinaasappel + ½ schil, geraspt
  • ½ rode paprika
  • cashewnoten en/of pijnboompitten, voor de garnering
Bereiden
Week de gedroogde tomaten en de cashewnoten 30 minuten in water.
Neem ongeveer even grote stukken van de wortel, de courgette en/of komkommer. Was de groenten voor gebruik met water. Schillen is niet nodig, verwijder alleen de lelijke plekjes.
Snijd de groenten in de vorm van spaghetti of met een spiraalsnijder.
Schik ze naast elkaar in een kom of op een schaal.
Meng de noten, tomaten en overige ingrediënten in een keukenmachine of staafmixer.
Giet deze romig-vloeibare dressing in het midden over de salade.
Garneer met een paar (halve) cashewnoten of pijnboompitjes.
*Dit is een recept van Vullen of Voeden.