Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Hamlappen met gebakken krieltjes met rozemarijn

Hamlappen met gebakken krieltjes met rozemarijn

Hamlappen met gebakken krieltjes met rozemarijn product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 Magere hamlappen
  • 1 zakje Silvo mix Hamlappen
  • Boter
  • 2 el Olijfolie
  • 1 zakje Halve krieltjes in schil met rozemarijn
  • 2 teentjes Knoflook
  • 1 pot PLUS sperziebonen
  • Peper
  • Zout
Bereiden
Wrijf de hamlappen gelijkmatig in met de mix. Verhit een koekenpan met boter en bak de hamlappen tot ze bruin en gaar zijn. Voeg hier geen zout of peper aan toe.
Verhit ondertussen een koekenpan met olijfolie en bak hierin de krieltjes met rozemarijn samen met de knoflook tot de aardappeltjes gaar zijn.
Verwarm als laatste de sperzieboontjes in een pannetje.
Serveer de hamlappen samen met de aardappeltjes en de sperzieboontjes.

Voedingswaarde

eiwit
25 g
koolhydraten
15 g
vet
17 g
Kcal
308