1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kabeljauw met bonenmix en rijst

Kabeljauw met bonenmix en rijst

Kabeljauw met bonenmix en rijst product foto
  • Ingredienten:

  • 2 potten HAK Bonenmix kapucijners, bruine en witte bonen
  • 2 teentjes Knoflook
  • 4 stukken Kabeljauw (100gr per stuk)
  • 4 klontjes Kruidenboter
  • 8 takjes Rozemarijn
  • 1 Citroen
  • Peper
  • Zout
  • 1 pak PLUS Witte rijst
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Laat de bonenmixen uitlekken en meng hier de knoflook doorheen.
Neem 4 stukken aluminiumfolie en leg in het midden van elk stuk een kabeljauwfilet. Voeg hier naar wens peper en zout aan toe strooi de groenten hier overheen.
Leg daarop 1 klontje kruidenboter, 1 schijfje citroen en 2 takjes rozemarijn. Vouw het pakketje dicht en plaats dit vervolgens 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Serveer het kabeljauw pakketje samen met de rijst.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 24 g
  • koolhydraten
  • 26 g
  • vet
  • 7 g
  • Kcal
  • 260
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie