1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Kerrienoedels met kip en kokossaus

Kerrienoedels met kip en kokossaus

Kerrienoedels met kip en kokossaus product foto
  • Ingredienten:

  • 2 el Olijfolie
  • 250 g Panklare wortels
  • 250 g Panklare peultjes
  • 1 Spaanse rode peper
  • 300 g Kipfilet
  • 100 ml Kokosmelk
  • 1,5 pak Maggi Roerbaknoedels Kip Kerrie met groente
  • 1,5 el Verse peterselie
Bereiden
Verhit de olie in een grote koekenpan of wok en bak hierin op hoog vuur de wortel, peultjes en rode peper ongeveer 3 minuten.
Snij ondertussen de wortels in dunne plakjes, de kipfilet in blokjes.En haal van de peultjes de punten eraf, haal bij de peper de zaadlijsten eraf en snij deze in dunne plakjes, en hak als laatste de peterselie fijn.
Voeg vervolgens de kip toe en bak deze 4 minuten mee.
Voeg daarna de mix toe samen met 200 ml water en 100 ml kokosmelk.
Voeg tenslotte de noedels toe en laat deze al roerend zacht worden in de saus. Het duurt ongeveer 3 minuten voor al het vocht door de noedels is opgenomen.
Bestrooi met de peterselie en serveer.
Variatie
Maak er eventueel een heerlijke tomatensalade bij.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 23 g
  • koolhydraten
  • 18 g
  • vet
  • 20 g
  • Kcal
  • 333
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie