1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Penne met basilicosaus broccoli en kip

Penne met basilicosaus broccoli en kip

Penne met basilicosaus broccoli en kip product foto
  • Ingredienten:

  • 350 g Grand'Italia mini Penne
  • 400 g Panklare broccoli
  • 400 g Kip
  • 1 fles olijfolie
  • 400 g Grand'Italia Basilico
  • 1 mespunt peper
  • 1 mespunt zout
Bereiden
Kook de pasta in een ruime pan water met wat zout, volg de aanwijzing op de verpakking. Kook de broccoli in water met een beetje zout beetgaar.
Kruid ondertussen de kipfilets met een beetje peper en zout en bak deze aan alle kanten in een hete koekenpan met wat olijfolie goudbruin en gaar. Bak niet te lang want dan droogt de kip uit.
Voeg zodra de kip gaar is de broccoli en de basilicosaus bij de kip. Laat de smaken nog 1 minuut intrekken.
Serveer de mini penne samen met de basilicosaus, kip en broccoli.
Variatie
Als nagerecht raden wij PLUS Cheesecake aan.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 25 g
  • koolhydraten
  • 75 g
  • vet
  • 21 g
  • Kcal
  • 430
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie