In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Rode viscurry met tomaat en rijst

Rode viscurry met tomaat en rijst

Rode viscurry met tomaat en rijst product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 300g g Fair Trade Original Pandanrijst
  • 2 stronken Kleine venkels
  • 4 el Olijfolie extra vierge
  • 1 pakje PLUS boemboe rode curry
  • 1 bakje Kerstomaatjes
  • 1 blik Fair Trade Original Kokosmelk
  • 400 g kabeljauwfilet
  • Enkele blaadjes verse basilicum
Bereiden
Bereid de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Snij ondertussen de venkel overdwars open en verwijder de harde kern. Snij ze in dunne repen.
Snij daarna de kabeljauw in blokjes.
Verhit vervolgens de olie in een wok en voeg de curry toe. Bak deze curry tot de geuren vrijkomen. Voeg de venkelreepjes en tomaatjes toe en bak kort mee. Voeg 300-400 ml kokosmelk toe en laat ca. 8 minuten op matig vuur pruttelen.
Voeg als laatste de blokjes vis toe en laat ongeveer 3-4 minuten meegaren. Voor een pittigere variant kan sambal naar smaak toegevoegd worden.
Serveer de rijst met daar overheen de curry. Garneer met de (Thaise) basilicum.

Voedingswaarde

eiwit
23 g
koolhydraten
26 g
vet
22 g
Kcal
389