Spareribs met watermeloen - Recepten
Wij roepen de PLUS Mini saucijzenbroodjes met houdbaarheidsdatum 10-11-2019 terug.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Spareribs met watermeloen

Spareribs met watermeloen

Spareribs met watermeloen product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 40 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 racks piri piri spareribs
  • ½ watermeloen, in plakken
  • 150 g feta, verbrokkeld
  • 1 bakje gemengde olijven
  • 1 Korenlanders stokbrood wit
  • 75 g rucola
Bereiden
Steek de barbecue aan.
Neem de spareribs uit de verpakking en wikkel ze in aluminiumfolie. Leg ze 20 min. op de barbecue (of in voorverwarmde oven op 180 °C).
Leg ondertussen de meloen op een schaal. Meng de feta met de rucola en olijven en verdeel dit mengsel over de watermeloen. Snij het stokbrood in plakken.
Haal de spareribs uit de folie en leg ze 10 min. rechtstreeks op het rooster van de barbecue (of oven) zodat er een mooi korstje op komt. Keer af en toe. Rooster de sneetjes brood kort.
Snij de spareribs los en serveer ze met de watermeloensalade en het brood.

Voedingswaarde

eiwit
42 g
koolhydraten
73 g
vet
34 g
Kcal
775