1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Waldorfsalade

Waldorfsalade

Waldorfsalade product foto
  • Ingredienten:

  • 2 Elstar appels
  • 6 stengels bleekselderij
  • Flinke hand walnoten
  • 3-4 eetlepels mayonaise
  • Citroensap
  • Flinke hand rozijnen
Bereiden
Wel de rozijnen een kwartiertje in warm water zodat ze zacht worden.
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels daarna julienne (in de vorm van staafjes).
Was de stengels bleekselderij en snijd deze in dunne plakjes.
Hak de walnoten grof. Meng de staafjes appel met de bleekselderij, mayonaise en een klein beetje citroensap.
Garneer op de borden met de rozijnen en gehakte walnoten.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie