Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Waldorfsalade

Waldorfsalade

Waldorfsalade product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 Elstar appels
  • 6 stengels bleekselderij
  • Flinke hand walnoten
  • 3-4 eetlepels mayonaise
  • Citroensap
  • Flinke hand rozijnen
Bereiden
Wel de rozijnen een kwartiertje in warm water zodat ze zacht worden.
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels daarna julienne (in de vorm van staafjes).
Was de stengels bleekselderij en snijd deze in dunne plakjes.
Hak de walnoten grof. Meng de staafjes appel met de bleekselderij, mayonaise en een klein beetje citroensap.
Garneer op de borden met de rozijnen en gehakte walnoten.