1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aardappelomelet

Aardappelomelet

Aardappelomelet product foto
  • Ingredienten:

  • 4 eieren
  • 100 ml melk (Melkan)
  • 2 eetl. bouillonpoeder
  • zout
  • versgemalen peper
  • 1 theel. chilipoeder of piri piri kruiden
  • 1 prei, in smalle ringen
  • 25 g boter
  • 1 eetl. (olijf)olie
  • 200 g aardappelen, gekookt, in plakjes
Voorbereiden
Klop de eieren in een kom los met melk, bouillonpoeder, zout en peper en piri piri kruiden. Schep de prei door de eieren.
Bereiden
Verhit de boter en olie in een koekenpan en bak hierin de aardappelen 3 minuten. Giet het eimengsel over de aardappelen en laat de omelet met een deksel op de pan in ongeveer 15 minuten garen.
Variatie
Lekker met een frisse salade.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
3
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 19 g
  • koolhydraten
  • 21 g
  • vet
  • 30 g
  • Kcal
  • 230
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie