Aardappelpannenkoekjes - Recepten
Wij roepen de PLUS Mini saucijzenbroodjes met houdbaarheidsdatum 10-11-2019 terug.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aardappelpannenkoekjes

Aardappelpannenkoekjes

Aardappelpannenkoekjes product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Meng 2 losgeklopte eieren, 1 geraspte of fijngesnipperde ui en 3 eetlepels bloem door het basisrecept aardappelpuree (dit recept is te vinden op de website). Verhit arachide- of olijfolie in een koekenpan. Schep bergjes aardappelbeslag in de pan en druk deze met een spatel plat tot circa 2,5 cm. Bak tot de onderkant lichtbruin is, keer om en bak de andere kant lichtbruin. Bak voor blini’s kleinere rondjes beslag. Serveer met zure room of kwark met bieslook, geraspte wortel met rozijnen, reepjes makreel of stukjes tonijn, gerookte zalm of honing met tijm.