In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aardappelpizza met paddenstoel, buffelmozzarella en noot

Aardappelpizza met paddenstoel, buffelmozzarella en noot

Aardappelpizza met paddenstoel, buffelmozzarella en noot product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 rol PLUS vers pizzadeeg (à 400 g)
  • 4 Gourmandine aardappelen, ongeschild
  • 2 bakjes paddenstoelen- seizoensmelange (à 200 g), schoongemaakt
  • 2 bollen buffelmozzarella (à 125 g), grof gescheurd
  • 50 g amandelen
  • 50 g walnoten
  • 3 takjes tijm, alleen de blaadjes
  • olijfolie, om te besprenkelen
  • EXTRA bakplaat
Bereiden
Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen bij het pizzadeeg. Rol het deeg af en leg met het bakpapier op de bakplaat
Boen de aardappelen schoon en snijd ze flinterdun, in plakjes van 1-2 ml
Verdeel de aardappelplakjes met de paddenstoelen, mozzarella, amandelen, walnoten en tijm over het pizzadeeg. Bestrooi met zout en peper naar smaak
Bak de pizza in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Besprenkel de pizza met olijfolie en snijd in stukken.

Voedingswaarde

eiwit
28 g
koolhydraten
70 g
vet
39 g
Kcal
755