1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aardappelpizza met paddenstoel, buffelmozzarella en noot

Aardappelpizza met paddenstoel, buffelmozzarella en noot

Aardappelpizza met paddenstoel, buffelmozzarella en noot product foto
  • Ingredienten:

  • 1 rol PLUS vers pizzadeeg (à 400 g)
  • 4 Gourmandine aardappelen, ongeschild
  • 2 bakjes paddenstoelen- seizoensmelange (à 200 g), schoongemaakt
  • 2 bollen buffelmozzarella (à 125 g), grof gescheurd
  • 50 g amandelen
  • 50 g walnoten
  • 3 takjes tijm, alleen de blaadjes
  • olijfolie, om te besprenkelen
  • EXTRA bakplaat
Bereiden
Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen bij het pizzadeeg. Rol het deeg af en leg met het bakpapier op de bakplaat
Boen de aardappelen schoon en snijd ze flinterdun, in plakjes van 1-2 ml
Verdeel de aardappelplakjes met de paddenstoelen, mozzarella, amandelen, walnoten en tijm over het pizzadeeg. Bestrooi met zout en peper naar smaak
Bak de pizza in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar. Besprenkel de pizza met olijfolie en snijd in stukken.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 28 g
  • koolhydraten
  • 70 g
  • vet
  • 39 g
  • Kcal
  • 755
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie