Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aardappelpuree met mosterd en bieslook

Aardappelpuree met mosterd en bieslook

Aardappelpuree met mosterd en bieslook product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 500 g aardappelpuree (diepvries of pak)
  • (zee-)zout
  • 2 eetl. grove mosterd, (pittig)
  • 2 eetl. bieslook, gehakt
  • 1 ei, losgeklopt
  • spuitzak
  • bakplaat met bakpapier
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Bereid de aardappelpuree. Voeg er (zee-)zout, mosterd en bieslook aan toe.
Bereiden
Vul de spuitzak met de puree. Spuit grote toeven of torentjes op de bakplaat. Bestrijk deze met ei. Bak de pureetorentjes in circa 10 minuten af in het midden van de oven tot ze goudbruin zijn.

Voedingswaarde

eiwit
4 g
koolhydraten
19 g
vet
10 g
Kcal
180