1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aardappelpuree met mosterd en bieslook

Aardappelpuree met mosterd en bieslook

Aardappelpuree met mosterd en bieslook product foto
  • Ingredienten:

  • 500 g aardappelpuree (diepvries of pak)
  • (zee-)zout
  • 2 eetl. grove mosterd, (pittig)
  • 2 eetl. bieslook, gehakt
  • 1 ei, losgeklopt
  • spuitzak
  • bakplaat met bakpapier
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 200°C. Bereid de aardappelpuree. Voeg er (zee-)zout, mosterd en bieslook aan toe.
Bereiden
Vul de spuitzak met de puree. Spuit grote toeven of torentjes op de bakplaat. Bestrijk deze met ei. Bak de pureetorentjes in circa 10 minuten af in het midden van de oven tot ze goudbruin zijn.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 4 g
  • koolhydraten
  • 19 g
  • vet
  • 10 g
  • Kcal
  • 180
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie