1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aardappels uit de oven met specerijen

Aardappels uit de oven met specerijen

Aardappels uit de oven met specerijen product foto
  • Ingredienten:

  • 1 kilogram aardappels vastkokend, in langwerpige parten
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel korianderpoeder (ketoembar)
  • 1 theelepel komijnpoeder (djinten)
  • 2 theelepel grof zeezout
  • 3 eetlepel olijfolie
Bereiden
Verwarm de oven voor op 220°C. Meng de aardappelparten met de rest van de ingrediënten en wat versgemalen peper in een schaal. Spreid de aardappels uit over een bakplaat of ovenschaal en bak ze in het midden van de oven in 15-20 minuten gaar en bruin.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 5 g
  • koolhydraten
  • 47 g
  • vet
  • 11 g
  • Kcal
  • 320
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie