1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aardappelsalade met zalm en kappertjesmayonaise

Aardappelsalade met zalm en kappertjesmayonaise

Aardappelsalade met zalm en kappertjesmayonaise product foto
  • Ingredienten:

  • 600 gram vastkokende aardappels ongeschild
  • 200 gram gerookte zalm in reepjes
  • 50 gram zoetzure zilveruitjes
  • 1 bosje peterselie fijngehakt
  • 50 gram zoetzure zilveruitjes
  • 2 eetlepels kappertjes
  • blikje ansjovisfilets
  • 100 gram mayonaise
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 teentje knoflook
Bereiden
Kook de aardappels in de schil gaar en laat afkoelen. Pel ze en snijd ze in schijfjes. Schep de zalm met de augurk, uitjes en peterselie door de aardappels. Pureer alle ingrediënten voor de dressing met een staafmixer tot een gladde saus. Schep de dressing door de aardappelsalade en breng op smaak met peper. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 16 g
  • koolhydraten
  • 31 g
  • vet
  • 24 g
  • Kcal
  • 415
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie