In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aardappelsalade met zalm en kappertjesmayonaise

Aardappelsalade met zalm en kappertjesmayonaise

Aardappelsalade met zalm en kappertjesmayonaise product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 600 gram vastkokende aardappels ongeschild
  • 200 gram gerookte zalm in reepjes
  • 50 gram zoetzure zilveruitjes
  • 1 bosje peterselie fijngehakt
  • 50 gram zoetzure zilveruitjes
  • 2 eetlepels kappertjes
  • blikje ansjovisfilets
  • 100 gram mayonaise
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 teentje knoflook
Bereiden
Kook de aardappels in de schil gaar en laat afkoelen. Pel ze en snijd ze in schijfjes. Schep de zalm met de augurk, uitjes en peterselie door de aardappels. Pureer alle ingrediënten voor de dressing met een staafmixer tot een gladde saus. Schep de dressing door de aardappelsalade en breng op smaak met peper. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Voedingswaarde

eiwit
16 g
koolhydraten
31 g
vet
24 g
Kcal
415