In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aardbeien-frambozencocktail

Aardbeien-frambozencocktail

Aardbeien-frambozencocktail product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 250 g aardbeien
  • 100 g frambozen
  • 150 ml mineraalwater met koolzuur
  • 1 eetl. poedersuiker of witte basterdsuiker
  • 50 ml aardbeienlikeur
  • 1 eetl. citroensap
  • blaadjes munt
  • 4 spiesjes
  • 4 cocktailglazen
Bereiden
Maak de vruchten schoon. Houd 4 mooie aardbeien en 8 frambozen apart. Pureer de rest van de aardbeien en frambozen met mineraalwater, suiker, likeur en citroensap. Zet dit mengsel 1 uur in de koelkast of even in de diepvries zodat het goed koud wordt. Rijg de vruchten met blaadjes munt aan de spiesjes. Verdeel het sap over de glazen en leg het vruchtenspiesje erop.
Variatie
- Vervang mineraalwater door prosecco of cava.- Liever helemaal geen alcohol? Pureer de vruchten dan met yoghurt of karnemelk en munt of citroenmelisse.

Voedingswaarde

eiwit
1 g
koolhydraten
12 g
vet
0 g
Kcal
70