In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aardbeien-sinaasappelsorbet

Aardbeien-sinaasappelsorbet

Aardbeien-sinaasappelsorbet product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 500 g aardbeien
  • 2 sinaasappels gezeefd sap
  • 1 eetl. citroensap
  • 150 ml water
  • 150 g suiker
Bereiden
Spoel de aardbeien schoon en pureer ze met het sinaasappelsap. Verwarm het citroensap met het water en de suiker en kook dit zachtjes al roerende door tot een stroperige siroop ontstaat. Laat dit al roerende afkoelen. Giet dit bij de aardbeienpuree en mix nog eens goed door. Doe de massa in een metalen of plastic schaal en zet het afgedekt in de diepvries. Schep het na een halfuur met een vork goed door en na een uur nog eens. Laat dan nog circa 3 uur bevriezen.+ minimaal 4 uur vriezen

Voedingswaarde

eiwit
1 g
koolhydraten
47 g
vet
0 g
Kcal
200